O nás

Pár slov, proč magazín vznikl

Jsme profesí marketéři a novináři. Naše cesta k fotovoltaice začala jednoduchým projektem na rodinném domě, kde jsme si nechali nainstalovat fotovoltaický systém od nejmenované firmy. Bohužel průběh instalace byl katastrofální. Výsledek nakonec byl jakž takž dobrý. Toto nás vedlo k hlubšímu zkoumání této problematiky. Postupně nás toto téma začalo natolik bavit, že jsme se rozhodli založit úzce specializovaný magazín, ve kterém bychom sdíleli naše zkušenosti a získané poznatky.

Náš růst

Co začalo jako hobby projekt, rychle se rozrostlo do jednoho z nejčtenějších a nejváženějších magazínů ve svém oboru. Naše vášeň pro fotovoltaiku, tepelná čerpadla a postupně i elektromobilitu nás vedla k vytvoření kvalitního obsahu, který oslovil široké publikum. Díky našemu neustálému rozvoji a rozšiřování témat jsme získali mnoho čtenářů a stali se důvěryhodným zdrojem informací.

Pro koho píšeme

Naše články jsou určené laické i odborné veřejnosti, firmám a také lidem, kteří již mají fotovoltaiku nebo tepelné čerpadlo, případně jejich pořízení uvažují. Snažíme se poskytovat hodnotné informace a praktické rady, které pomohou jak začátečníkům, tak i pokročilým uživatelům fotovoltaiky a tepelných čerpadel.

Čemu se věnujeme

  • Články: Publikujeme pravidelné články na téma fotovoltaiky, tepelných čerpadel a elektromobility. Naším cílem je informovat, vzdělávat a inspirovat naše čtenáře.
  • Podcasty: Natáčíme podcasty, kde diskutujeme aktuální témata, trendy a novinky v oboru s odborníky a nadšenci.
  • Spolupráce s firmami: Spolupracujeme na větších projektech s firmami, které sdílejí naši vizi a hodnoty. Společně se snažíme přinášet inovace a zlepšení v oblasti obnovitelných zdrojů energie.
Děkujeme za vaši podporu a přízeň.

Buďte v obraze

Odebírejte pravidelný newsletter ze světa fotovoltaiky a tepelných čerpadel.